joi, 29 iulie 2010

Anonim- O fata speciala

Pacat ca trebuie sa trecem prin toate astea, da' cum spuneam, tot raul spre bine. iti promit ca
nimic nu va schimba ceea ce simt te iubesc si iti multumesc pt tine.

Inchide ochii pt o secunda 
Asculta in inima mea cum dorul ma inunda
Permite gandului meu in suflet sa-ti patrunda
Cat de mult te iubesc o sa-ti raspunda

2000 de km intre noi nu au puterea sa ne desparta
2000 de lacrimi varsate de amandoi pe valuri unul catre celalalt ne poarta
Sunt singur pe strada si vorbesc cu tine in gand
Imi amintesc ca iubesc sa te vad razand

Cand luna nu mai e pe cer sa imi vorbeasca
Sa-mi spuna ca esti bine sa ma linisteasca
Te simt aproape ca pe ingerul meu pazitor
Tu imi dai aripi sa ajung pana la tine in zbor
Sa te ating, doamne cat mi-a fost de dor
Sa te sarut noapte buna somn usor [bis]

Sentimentele nu pot fi puse pe balanta 
Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor [bis]

Sunt singur si ingandurat
Sunt plecat,sunt departe 
Nu m-am schimbat,nu te-am uitat
Cu gandul la tine sufletul imi arde

Tre` sa fim 2 luptatori in viata
Chiar daca avem in fata un drum acoperit cu noroi
Mergem inainte cum stim noi
Da,mergem inainte cum stim noi

Sunt ratacit in noapte sub un cer fara stele
Ma las indrumat doar de tine,lumina vietii mele
Vorbim la telefon si iti spun ca-mi este bine
Te mint,bine imi e doar langa tine

365 de trandafiri pentru printesa mea
Imi transmiti fericirea din priviri,ador sa fii asa
Un cer albastru si mult soare in viata mea
Sa fiu cum sunt,fara tine n-as putea

Sentimentele nu pot fi puse pe balanta 
Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor [bis]

E una dintre zilele alea nasoale
Ma gandesc la tine si doar ma doare
Nu mi-ai facut nimic,pur si simplu nu esti
E momentul in care nu ai si iti doresti

Te am in gand,te vad plangand,esti cea mai frumoasa
Traiesc prin tine,de altceva nu-mi pasa
Stii,nimic nu poate sa te inlocuiasca 
Avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca

Distanta ma face slab dar mult mai puternic
Te iubesc si nu-mi mai este frica de intuneric
Am crescut impreuna,am invatat cum tre` sa fim
Sentimentele pe primul plan,nu ne mintim

Cel mai bun prieten e o fata speciala
Totusi unii nu-nteleg si se inseala
Nu conteaza distanta cat conteaza ce simtim
Eu te iubesc,tu ma iubesti,avem ce ne dorim

Sentimentele nu pot fi puse pe balanta 
Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor bïs

Despre mine II


In continuare am sa va povestesc despre o persoana care mi-a schimbat viata radical. Aceasta persoana m-a facut sa vad toate lucrurile altfel. Este o persoana foarte deosebita, insa nu a fost sa fie "al meu". Daca discuti putin cu el iti poti da seama ca e un om deosebit. De cand m-am despartit de el vad lucrurile astfel. Nu mai sunt persoana plangacioasa sau cea care sufera dupa toti prieteni sai. Nu mai sunt cea care face primul pas intr-o relatie. Timpul le rezolva pe toate. Viata este cruda, insa noi trebuie sa ne zbatem pentru a merge inainte. In lumea aceasta sunt multi oameni rai insa trebuie sa ne ferim de ei cat mai mult. Uneori viata ne pune la niste incercari foarte grele, insa poate trece peste ele doar cei puternici. Eu nu eram puternica, insa cu ajutorul lui Lucian am devenit puternica.
Am invatat sa accept lucrurile asa cum sunt, chiar daca nu imi convine. Sa fiu tare chiar si atunci cand lumea "arunca" cu vorbe rele in mine. Voi fii tare si nu voi pleca capul in fata nimanui.Iti multumesc foarte mult Lucian pentru ca m-ai schimbat.:X:*:)

miercuri, 28 iulie 2010

Despre mine


Am sa relatez cateva evenimente din viata mea, numai pentru ca cei care-si doresc sa ma cunoasca asa cum sunt.
Sunt momente in viata cand stai si te gandesti de ce trebuie sa suferi atat de mult dupa niste persoane care nu te merita? Sa va povestesc:


Prima mea iubire a fost Robert. Un baiat foarte drag mie,iar in momentul de fata, cand el nu mai este printre noi(a murit impreuna cu parinti sai in accident de masina) imi dau seama cat de mult l-am iubit. A fost pentru mine cel mai dulce baiat pe care l-am cunosc. Eram prea mici pentru a spune ca am avut o relatie. Am fost colegi din clasa I, insa pana in clasa a-X-a ne-am inteles de minune. A fost alaturi de mine, mi-a dat sfaturi,iar acum imi pare rau ca nu l-am ascultat.Poate in momentul de fata as fi fost alt om. Insa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.Te iubesc mult ingerasul meu.
A doua mea dragoste a fost K-limero(aceasta era porecla lui insa numele lui era Alin) .Am tinut enorm la acest baiat.Era mai mare decat mine cu 5 ani. In ciuda acestei diferente de varsta ne-am inteles foarte bine si a avut foarte mare grija de mine. Eu eram mai mica si pot spune ca am invatat multe lucruri de la el.Pot spune ca in aceasta relatie s-au importivit toti cei din familia mea. "M-am luptat" foarte mult pentru a fii cu el, deoarece eu il iubeam enorm. Am suferit mult timp dupa el. Am pierdut foarte multe de pe urma acestei relatie, insa pe mine nu m-a interesat niciodata. Deoarece pur si simplu  il iubeam.
A treia dragostre a mea a fost Alin Mindru. Cu totul ca era mai mic decat mine cu 3 ani pe mine nu m-a interesat. Era mai mic si imi placea foarte mult cum se poarta cu mine. Se purta foarte frumos, imi vorbea foarte frumos era ceva de vis. El este genul de baiat care si l-ar dori orice fata. Este tandru, frumos, dulce, arata bine nu am cuvinte pentru a-l descrie. Intr-un cuvant superb(cel putin pentru mine). A trecut timpul si pentru mine a ramas doar febletea mea. Tin mult la el.
A patra dragoste a mea a fost Paul. Am fost impreuna cu el timp de 11 luni. Ne-am inteles bine, insa unele persoane s-au bagat intre noi. Au fost multe vorbe aruncate in vant care m-au durut mult. Au fost multe clipe minunate petrecute impreuna, dar si multe clipe neplacute. Acum nu mai conteaza nimik. Totul a ramas in spate.
A cincea persoana importanta din viata mea a fost Ionut Apostol. Este un tip super dragut,super de treaba, super ok. A fost singurul baiat care a fost alaturi de mine in clipele grele. Singurul care a stiut ce cu mine si ce e pe sufletul meu .  In clipele cele mai grele din viata mea la el am apelat,iar el a fost mereu cu "bratele" deschise pentru a ma ajuta cu tot ce am nevoie.Iti multumesc mult Ionut si nu voi uita niciodata tot ce ai facut pentru mine.
A sasea peroana din viata mea a fost Catalin.Am traiat momente foarte frumoase impreunacu el. Insa dupa urma acestei relatii am avut mult de suferit. Acum nu mai conteaza.
A saptea persoana din viata mea si cea mai importanta a fost Coco(numele lui este Rusen Daniel).Pentru relatia aceasta am facut foarte multe lucruri de care nu credeam ca pot fii instare. Am facut mult rau si pentru lucrul acesta chiar imi pare rau. Dar cum am spus si mai sus asta e. Nu pot schimba nimik. Imi pare bine ca am depasit momentu.
Acesta a fost prima mea poveste despre viata mea.Am sa mai scriu.Daca vrei sa aflati mai multe despre mine:Urmariti blog-ul meu.