miercuri, 28 iulie 2010

Despre mine


Am sa relatez cateva evenimente din viata mea, numai pentru ca cei care-si doresc sa ma cunoasca asa cum sunt.
Sunt momente in viata cand stai si te gandesti de ce trebuie sa suferi atat de mult dupa niste persoane care nu te merita? Sa va povestesc:


Prima mea iubire a fost Robert. Un baiat foarte drag mie,iar in momentul de fata, cand el nu mai este printre noi(a murit impreuna cu parinti sai in accident de masina) imi dau seama cat de mult l-am iubit. A fost pentru mine cel mai dulce baiat pe care l-am cunosc. Eram prea mici pentru a spune ca am avut o relatie. Am fost colegi din clasa I, insa pana in clasa a-X-a ne-am inteles de minune. A fost alaturi de mine, mi-a dat sfaturi,iar acum imi pare rau ca nu l-am ascultat.Poate in momentul de fata as fi fost alt om. Insa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.Te iubesc mult ingerasul meu.
A doua mea dragoste a fost K-limero(aceasta era porecla lui insa numele lui era Alin) .Am tinut enorm la acest baiat.Era mai mare decat mine cu 5 ani. In ciuda acestei diferente de varsta ne-am inteles foarte bine si a avut foarte mare grija de mine. Eu eram mai mica si pot spune ca am invatat multe lucruri de la el.Pot spune ca in aceasta relatie s-au importivit toti cei din familia mea. "M-am luptat" foarte mult pentru a fii cu el, deoarece eu il iubeam enorm. Am suferit mult timp dupa el. Am pierdut foarte multe de pe urma acestei relatie, insa pe mine nu m-a interesat niciodata. Deoarece pur si simplu  il iubeam.
A treia dragostre a mea a fost Alin Mindru. Cu totul ca era mai mic decat mine cu 3 ani pe mine nu m-a interesat. Era mai mic si imi placea foarte mult cum se poarta cu mine. Se purta foarte frumos, imi vorbea foarte frumos era ceva de vis. El este genul de baiat care si l-ar dori orice fata. Este tandru, frumos, dulce, arata bine nu am cuvinte pentru a-l descrie. Intr-un cuvant superb(cel putin pentru mine). A trecut timpul si pentru mine a ramas doar febletea mea. Tin mult la el.
A patra dragoste a mea a fost Paul. Am fost impreuna cu el timp de 11 luni. Ne-am inteles bine, insa unele persoane s-au bagat intre noi. Au fost multe vorbe aruncate in vant care m-au durut mult. Au fost multe clipe minunate petrecute impreuna, dar si multe clipe neplacute. Acum nu mai conteaza nimik. Totul a ramas in spate.
A cincea persoana importanta din viata mea a fost Ionut Apostol. Este un tip super dragut,super de treaba, super ok. A fost singurul baiat care a fost alaturi de mine in clipele grele. Singurul care a stiut ce cu mine si ce e pe sufletul meu .  In clipele cele mai grele din viata mea la el am apelat,iar el a fost mereu cu "bratele" deschise pentru a ma ajuta cu tot ce am nevoie.Iti multumesc mult Ionut si nu voi uita niciodata tot ce ai facut pentru mine.
A sasea peroana din viata mea a fost Catalin.Am traiat momente foarte frumoase impreunacu el. Insa dupa urma acestei relatii am avut mult de suferit. Acum nu mai conteaza.
A saptea persoana din viata mea si cea mai importanta a fost Coco(numele lui este Rusen Daniel).Pentru relatia aceasta am facut foarte multe lucruri de care nu credeam ca pot fii instare. Am facut mult rau si pentru lucrul acesta chiar imi pare rau. Dar cum am spus si mai sus asta e. Nu pot schimba nimik. Imi pare bine ca am depasit momentu.
Acesta a fost prima mea poveste despre viata mea.Am sa mai scriu.Daca vrei sa aflati mai multe despre mine:Urmariti blog-ul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu